Koncertintroduktion – matiné med sang på programmet

Næste koncert i serien ‘Stjernemøder’ med Underholdningsorkestret og Adam Fischer, er en matiné-koncert med den britiske sopran Louise Alder. At koncerten er tidligere på dagen end vi er vant til, skyldes at musikerne allerede samme dag tager videre til Graz, hvor de skal opføre samme koncert. Louise Alder er nemlig her i efteråret ’Artist in Residence’ i koncerthuset Musikverein Graz’.

Koncertintroduktionen her i København begynder således også tidligere: allerede kl. 12.10. Vi har glæden at i dagens anledning introducere en ny præsentatør, som selv er sanger:

Det er Jens-Christian Wandt – operasanger, tv- og radiovært og en veloplagt fortæller og formidler. Vi glæder os til at byde ham velkommen i en Venneforenings-sammenhæng. Læs mere om Jens-Christian her.