Om os

Venneforeningen Danmarks Underholdningsorkester
– en levende Venneforening med spændende initiativer –

Venneforeningen blev etableret i 2015 på baggrund af en massiv opbakning til Underholdningsorkestret. Siden da har foreningen været et samlingspunkt for orkestrets venner, og vi har budt publikum på spændende og unikke arrangementer. Der er stadig brug for din støtte til at fortsætte arbejdet. Vores højeste ønske er at bidrage til, at der kan skabes endnu flere mindeværdige musikalske oplevelser til glæde for os alle.

Jo flere vi er, jo mere liv og dynamik får musikken.

Bestyrelsen 2019

  • Malena Rønnow Hausmann, formand Klassisk uddannet freelance sanger og musik-iværksætter.
  • Bibi Övermyr, næstformand  Med en fortid i Dansk Musik Informations Center og i Kunststyrelsen. Aktiv fritidsmusiker i rockgenren. Stor Mozartfan.
  • Ole Hviid-Nielsen, kasserer  Har en fortid som tonemester og producer for DR Underholdningsorkestret, mens orkestret endnu var tilknyttet DR. Særdeles aktiv amatørbasunist.
  • Henrik Lorentzen Arbejder i det daglige med ordbøger over det danske sprog. Spiller i fritiden trommer og slagtøj i harmoniorkestre. Har en fortid indenfor calypso og bigband.
  • Christine Rosenberg suppleant: Livslang kærlighed til klassisk musik, medlem af venneforeningen i mange år, spiller i et trommeorkester.
  • Mette Thykier suppleant: Bratschist i Danmarks Underholdningsorkester.
Henrik, Mette, Ole, Bibi, Malena, Christine

Vedtægter

Foreningens vedtægter (senest revideret d. 25. marts 2 019)