Galleri

I dette galleri kan du se billeder fra nogle af Venneforeningens rejser og fra andre Venneforeningsarrangementer. Vi håber, at du her får et indtryk af en aktiv og engageret Venneforening.

Besøg på Konzerthaus i Wien – Fotos af Rolf Konow

Salzburg 2024

“Salzburg, Mozart og 5 dejlige dage i fuld sol. Når dertil lægges ‘vores’ orkester og et vel tilrettelagt program, ja, så kan man vist ikke ønske det bedre? Det skulle da lige være, at det hele foregik i hyggeligt samvær med andre, passionerede musikelskere. Jeg vendte hjem, fyldt op af fantastiske musikoplevelser og med blod på tanden til mere af samme slags!”

Koncerterne

Rolf Konow har taget en række billeder fra Franz Liszt Akademiet i Budapest og fra højdepunktet Musikverein i Wien, hvor Nikolaj Znaider var solist.

Budapest

Budapest havde meget at byde på udover selve koncerten med Adam Fischer og Underholdningsorkestret. Gå på opdagelse i Poul Erik Hornstrups flickralbum fra Budapest.

Wien

… og turen dertil. Vi drog videre til Wien, og også her var fotografen i topform. Det var et par regnfulde dage, så museumsbesøgene fik høj prioritet. På billedet ses hotel Biedermeier, hvor Venneforeningen boede under opholdet i Wien.

Musik og sundhed

En aften i Metronomen, Frederiksberg, om et samfundsaktuelt tema. Lars Ole Bonde fortalte, og Underholdningsorkestrets strygekvartet spillede.