Salzburg januar 2024

Venneforeningen for Danish Chamber Orchestra i Salzburg 2024
"Min stærkeste oplevelse var afslutningen på DUO:s koncert i Mozarteum. Mozarts "Linzer-symfoni" var sidste musik på aftenens program.
Adam F dirigerede med stor indlevelse som kun han kan, "dansende på podiet", og orkestret spillede med meget præcision og sprødhed i tonerne, som DUO efterhånden er blevet kendt og anerkendt for under Adams ledelse. 
Venneforeningens deltagere havde sæder på balkon - die Range - og jeg sad Mitte-Rang. Vor gruppe var ikke længe om at give stående ovationer - fuld af glæde og beundring af gennemførslen. Dette er ikke almindeligt forekommende i den germanske kultur. Program Director Rolando Villazón klappede også begejstret fra yderste sæde på 3.række på gulvet med hænderne højt over hovedet. Da jeg lagde mærke til at han - også - havde rejst sig og klappede intensivt stadig over hovedet var "de andre" ikke længe om at komme op af stolen for at give deres hyldest til en pragt præsentation ud over det sædvanlige. "Ungalubig" hørte jeg nogle sige på vej ud af salen. Dette minde vil jeg aldrig glemme - tænk at de samme toner på et papir kan lyde så forskelligt, alt afhængig af besætning & dirigent. DUO er nu på højeste plan i Europa, er min påstand. BRAVO!!!"

Fotos af Rolf Konow, Toke Bjørnevig, Bibi Øvermyr, Jan Rasmussen og Helle Vedstesen.