Syng med

Danmarks Underholdningsorkesters Venneforening afholder en “Syng Med”-eftermiddag i Sorgenfri Kirke Søndag d. 24.oktober. Der er adgang for alle der har lyst til at prøve at synge flerstemmigt kor – alle der blot har lyst til at prøve og interesserede, der er vant til at synge i kor.

Sammen med en blæsergruppe fra Danmarks Underholdningsorkester og kirkens organist vil dirigent Jørgen Fuglebæk lede os frem til at synge 4 og 5-stemmigt kor i løbet af eftermiddagen.

Jørgen Fuglebæk er uddannet ved Royal Academy of Music i London1980 og er cand.phil. i Musikvidenskab fra Københavns Universitet. Jørgen Fuglebæk underviser i dag på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i musikledelse. Han er en efterspurgt, professionel og pædagogisk dirigent, der specielt er kendt som chefdirigent for Studentersangerne. Jørgen Fuglebæk har dirigeret orkestre og kor både her i Danmark og i mange internationale sammenhænge.

Venneforeningen havde oprindelig en aftale med Frans Rasmussen om et ”Syng Med”-arrangement, som vi har måttet udskyde flere gange, først på grund af afbud fra Frans og senere på grund af corona-restriktioner.  Efter Frans’ bortgang føles det endnu vigtigere at gennemføre denne ‘syng-med’ eftermiddag – i Frans Rasmussens ånd.

Vi garanterer for en inspirerende eftermiddag, nu under Jørgen Fuglebæks kyndige ledelse.

Har man lyst til at synge i kor, så mød op i Sorgenfri Kirke d. 24.oktober kl. 15:00. 

Tilmelding her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *