Generalforsamling - godt til ganen

Generalforsamlingen gav god start på sommeren

Den 16. juni løb årets generalforsamling i Venneforeningen af stablen i den stemningsfulde restaurant Granen ved KB Hallen. Ikke bare i god ro og orden, men i rigtig dejlig stemning. (Og det var ikke kun på grund af velkomstdrinken!) Vi blev styret sikkert gennem dagsordenen af Sven Verner Olsen, fik beretningen om det corona-ramte år af Bibi Øvermyr og blev inspireret af spørgsmål og ideer fra medlemmerne undervejs. Referat og beretning kan læses her på siden.

John Frandsen (live) og Andreas Vetö (på video) fortalte om orkestrets ambitioner for fremtiden (og de er store).

Derefter stod den på mad og drikke og herlig musik fremført af fire af orkestrets strygere i selskab med pianist Mathias Grove og sangerinden Frederikke Vedel. Aftenen blev sluttet af med fælles afsyngning af ’Vennesangen’, som meget passende havde fået tilføjet et ekstra vers (forfattet af Ole Hviid-Nielsen) om, hvor kedeligt det er at spille (og synge) alene.

Vi i bestyrelsen synes, det var en rigtig dejlig og vellykket aften, og vi håber, de fremmødte medlemmer er enige. Rigtig god sommer! Vi glæder os til at se jer igen.