Nytår i Budapest med Venneforeningen og Danmarks Underholdningsorkester

Den 1. januar spiller Danmarks Underholdningsorkester Haydns ”Skabelsen” i Bela Bartok koncertsalen i Müpa kulturhus i Budapest, som ligger klos op ad Donau et par kilometer uden for centrum. Og naturligvis har Venneforeningen arrangeret en rejse til den fantastiske storby for at overvære koncerten på stedet. Det betyder, at vi rejser den 30. december og holder nytårsaften sammen i Budapest. Koncerten er dagen efter kl. 19.30 med Adam Fischer som dirigent og solisterne Fatma Said (sopran), David Fischer (tenor) og Miklos Sebestyén (bas). Desuden medvirker Det Ungarske Radiokor. Turen går hjem den 2. januar efter en forhåbentlig fantastisk musikalsk oplevelse i godt selskab.

Müpa kulturhus -– et kraftcenter for flere kunstarter

Müpa kulturhus, også kaldet Palace of Art, er fungerende kulturhus siden 2005. Stedet rummer tre uafhængige kulturinstitutioner: Det Ungarske Nationale Philharmoniske Orkester, Festival Teatret med 415 pladser og Ludwig Museet med international moderne kunst. Orkestrets hjemmebane er Bela Bartok koncertsalen, der er Budapests største med et af verdens mest omfangsrige orgler og plads til 1700 tilhørere. Når man træder ind i salen, bliver man mødt af et imponerende syn og en eminent akustik, som Adam Fischer kender fra tidligere og sætter meget stor pris på. Det er her, vi skal opleve ”Skabelsen” den 1. januar og få  en stærk musikalsk start på det nye år.

Billedet øverst på denne hjemmeside er netop fra Bela Bartok koncertsal. Se også vores billedgalleri fra Venneforeningens rejse i 2019 til Budapest.

Læs mere om priser og tilmelding her

Der er begrænset antal pladser på turen, men hvis der er pladser tilbage efter d. 1. september, så bliver de annonceret her på siden.

Er du interesseret i at være med på Venneforeningens rejse til Budapest, men ikke er medlem af Venneforeningen så skriv venneforening@underholdningsorkester.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *