Jonas Frølund og Mina Fred.

Generalforsamling afholdt med flot fremmøde

Den 29. juni 2020 blev den corona-udsatte generalforsamling endelig afholdt i Valby Kulturhus med et flot fremmøde. Og måske havde tørken på samvær og oplevelser i Underholdningsorkestrets regi lokket ekstra for de ca. 50 fremmødte medlemmer.

Lars Barfoed var dirigent for generalforsamlingen, hvor bestyrelsen fremlagde beretning og regnskab, og der blev taget pænt afsked med afgående formand Malena Rønnow. Nye ansigter kom til i bestyrelsen (se billede med navne nedenfor).

Direktør Andreas Vetö afslørede orkesterets fremtidsplaner, og Mette Bugge fortalte om musikernes situation.

Bratschist Mina Fred og klarinettist Jonas Frølund fra orkesteret satte et smukt punktum for aftenen med spændende musik af Rebecca Clarke.

Den nye bestyrelse. Fra venstre: Ole Hviid-Nielsen, Anne Marie Møller, Erik Larsen, Bibi Øvermyr, Henrik Lorentzen, Christine Rosenberg, Mette Thykier og Lise Sørensen. (Helle Sørensen mangler på billedet)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *