Er du klar til en marathon?

Det kan du blive! Venneforeningen har nemlig fået Søren Schauser, musikhistoriker, journalist m.m., til at introducere Beethoven Marathon-koncerterne lørdag den 12. og søndag den 13. september i DR Koncerthuset.

Indholdet i de to introduktioner er forskelligt, og du kan overvære dem begge eller bare vælge en af dem. Det er som sædvanlig ganske gratis at deltage, og du er velkommen til at tage op til flere ledsagere med, blot I har billetter til koncerten. 

De to koncertintroduktioner foregår inde i koncertsalen:

  • Lørdag kl. 18-18.30
  • Søndag kl. 17-17.30

Uden mad og drikke …

Om søndagen er der god tid, fra introduktionen er slut, til koncerten begynder. Det giver mulighed for at strække ben og/eller varme op med fx et måltid i DR Koncerthusets Restaurant. Vær opmærksom på, at bordbestilling er nødvendigt.

Oplev koncerterne i Imperial

Samtidigt skal vi beklage, at en del af jer, der har købt billetter til Beethoven Marathon har fået annulleret jeres billetter grundet myndighedernes restriktioner.

Orkestret har imidlertid lavet en aftale med Imperial, Skandinaviens største biograf, om at live-streame koncerterne fra DR Koncerthuset, og der er muligt at købe billetter til dette arrangement: https://www.nfbio.dk/biografer/imperial

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *