Sommerhilsen

Så blev det sommer! Med lange dage og lyse nætter – og herlige musikoplevelser forude. Vi ser frem til et genhør med Nikolaj Szeps-Znaider og Adam Fischer, som allerede tidligere har demonstreret deres gode musikalske kemi.

Stjernemøde i Tivoli den 3. juli

Søndag den 3. juli kl. 16 er der koncert med Danmarks Underholdningsorkester i Tivolis Koncertsal, hvor Nikolaj Szeps-Znaider og Adam Fischer mødes i et storslået program: Beethovens violinkoncert i D-dur, Egmont ouverturen og Mendelssohns 4. symfoni. Læs mere om programmet her.

Venneforeningen kan tilbyde en særlig fordel mht billetkøb med en medlemsrabat på 50 kr. Hvis du ikke har linket kan du få det ved at skrive til venneforening@underholdningsorkester.dk

Vil du deltage i flere af Tivolis SommerKlassisk koncerter, kan du få en fordelagtig rabat på 20 % ved køb af mindst tre koncerter. Det gør du her.

Koncertbilletter er inkl. adgang til Tivoli.

Koncertintro

Som optakt til stjernemødet har Venneforeningen arrangeret en koncertintroduktion, der denne gang varetages af Katrine Nyland, som bl.a. arbejdede sammen med orkestret omkring koncerten ’Store Musikalske Forbindelser.’ Koncertintroduktionen foregår i Tivolis Koncertsal kl. 15.10 og er gratis for medlemmer.

Åben prøve i Viften i Rødovre den 30. juni

Inden stjernekoncerten i Tivoli er der torsdag mulighed for at følge forberedelserne ved en åben prøve i Viften, Rødovre. Alle medlemmer er velkomne – også til at tage en ledsager med.

Torsdag den 30. juni kl. 17.00 åben prøve, Viften, Rødovre Parkvej 130, 2610 Rødovre

Haydn festival

Og så er der selvfølgelig Haydn-festivalen 2.-4. september, som de fleste af os vist glæder os rigtig meget til. Mere om den senere.

WALKaSONG

Senere på sommeren, den 13. august, er Venneforeningen sammen med orkestret arrangør af årets WALKaSONG, hvor alle kan deltage i fællessang og en kulturel gåtur på Frederiksberg.

Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer med masser af god musik.