Godt Nytår

Bestyrelsen vil gerne sige tak for de gode oplevelser, vi har haft med hinanden og Danmarks Underholdningsorkester i 2021. Coronaen satte sit præg på programmet og afviklingen af koncerterne, men vi synes, der er grund til at glæde sig over året, der gik.

Adam Fischer og orkestret kastede sig over Brahms’ symfonier og præsterede desuden tre fantastiske stjernemøder med solister i international topklasse. Danmarks Underholdningsorkester har touret landet rundt i selskab med unge sangsolister fra den rytmiske scene og realiseret en fantastisk spektakulær showudgave af den legendariske rockopera Jesus Christ Superstar. 2021 var i sandhed et travlt år for orkestret.

Det nye år byder på masser af fantastisk musik

Det håber vi også, 2022 bliver. Og det er der heldigvis meget, der tyder på. Danmarks Underholdningsorkester har mange planer for det kommende år. I 2022 har samarbejdet mellem Adam Fischer og Danmarks Underholdningsorkester varet i 25 år, og det bliver markeret med koncerten i Den Sorte Diamant den 28. januar.

Og så fortsætter det fantastiske samarbejde mellem orkesteret og Adam Fischer med nye koncerter og et nyt projekt. Og hvad det indebærer, skal vi ikke afsløre her, men det vil I meget snart få besked om!

Generalforsamling og andet godt i vente

Årets generalforsamling i Venneforeningen bliver afholdt den 8. marts. Vi vil bl.a. fortælle om bestyrelsens arbejde for at udvide fordelene ved at være medlem af Venneforeningen. Og Andreas Vetö vil løfte sløret for orkestrets musikalske planer for 2022. Vi vender tilbage med meget mere om generalforsamlingen, men markér gerne datoen i kalenderen allerede nu.

Derudover ligger der masser af andre opgaver og venter. Vi glæder os til at høre mere.

Og så ser vi frem til et godt nyt år sammen og håber på masser af store musikalske oplevelser.

De bedste nytårshilsner
Bestyrelsen