Et sommertilbud til DUO Venneforening

Tag på sommerudflugt til skønne Nysted på Lolland og oplev unik klassisk koncert

Nysted er Danmarks sydligste købstad og en perle på Sydlolland. Byen er skabt i symbiose med Aalholm Slot på den anden side af fjorden, og Nysted ligger lige der og smiler med sin gamle havn og hyggelige bykerne med de mange gamle huse. Omkring Nysted kan man nyde den dejlige strand, bølgende marker og flere store skove.

Og nu kan man også nyde klassisk musik i Nysted. Bratschist i DUO Mette Thykier har sammen med sin mand Claus Hasle skabt et unikt kultur- og koncerthus i det gamle palæ Villa Marina, der ligger midt på hovedgaden i Nysted.

Villa Marina – sommerkoncerter i historisk palæ

Villa Marina emmer af historie, kunst og kultur. Ejendommen er bygget i 1878 som sommerresidens til datteren af greven på Aalholm Slot. Her tilbragte familien sommeren i selskab med flere af datidens kulturpersonligheder. Den kunstneriske sjæl er nu bragt tilbage til huset gennem en omfattende restaurering, der bl.a. har skabt en fin lille koncertsal i den ene del af huset, hvor der afholdes koncerter sommeren igennem. I den lille koncertsal med plads til 50 publikummeV er alle helt tæt på musikken og musikerne. Det giver en hel speciel og meget betagende oplevelse af musikken.

Tilbud til DUO Venneforening

Medlemmer af DUO Venneforening inviteres til de fire sommerkoncerter i Villa Marina samt seks koncerter i Nysted Orgelmuseum. Billetter købes via hjemmesiden www.villamarina.dk og www.orgelmuseum.dk. Medlemmer af DUO Venneforening og deres ledsagere får 30 % rabat ved brug af rabatkoden KULTURSOMMER.

Villa Marina sommerkoncerter 2024

  • Søndag d. 2/6 – En Midsommernatsdrøm – Koncert med baryton Lauritz Thomsen og pianist Mette Christensen
  • Lørdag d. 15/6 – Operaperler – Operakoncert med sopran Clara Cecilie Thomsen, baryton Orhan Yildiz og pianist Mats Knutsson
  • Søndag d. 30/6 – Tante Musika og de magiske strygere – Koncert, sjov og klassisk musik med De Magiske Strygere fra Danmarks Underholdningsorkester og Tante Musika
  • Lørdag d. 10/8 – De store romantikere – Koncert med tenor David Danholt og pianist Charlotte Tanning

Sommerkoncerter i Nysted Orgelmuseum

  • Lørdag d. 8/6 – Duo Tramontana – Koncert for fløjte og orgel
  • Lørdag d. 22/6 – Operaperler – Koncert med ensemble Storstrøm og Babett Hartmann
  • Lørdag d. 6/7 – DUO 1702 – Koncert for fløjte og orgel
  • Lørdag d. 13/7 – Abel Nyergers Jazztrio – Jazz koncert
  • Lørdag d. 20/7 – DUE Tubicorde – Koncert Cello og orgel
  • Lørdag 27/7 – Professor Hans Fagius – Orgelkoncert

Læs meget mere om koncerterne og om Villa Marina på www.villamarina.dk og om Nysted Orgelmuseum på www.orgelmuseum.dk.

Tag på udflugt til skønne Nysted og få en fantastisk koncertoplevelse. Jeg håber vi ses til koncert i Villa Marina, Nysted. 

Mange hilsner
Mette Thykier, bratschist i Danmarks Underholdningsorkester

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *