Skal du med til Mozartwoche i Salzburg til januar?

Underholdningsorkestret under Adam Fischer har fået den fornemme opgave at optræde ved Mozartwoche i Salzburg. Koncerten er den 30. januar i Mozarteum og der vil være værker af Mozart og Salieri på programmet.

Siden 1956 er Mozart blevet fejret i Salzburg med Mozartwoche, der hvert år inkluderer hans fødselsdag den 27. januar. I 2024 ligger Mozartwoche fra 24. januar til 4. februar. Salzburg er en skøn by – også om vinteren! Venneforeningen arrangerer en tur med afgang den 27. januar og hjemkomst den 1. februar.
Og vi håber selvfølgelig, du vil med.

Meget at se og lytte til

Vi skal overvære Underholdningsorkesteret spille i de historiemættede rammer, men kan også opleve andre fantastiske koncerter og se de smukke omgivelser, mens vi er der. Gå en tur blandt byens barokke bygninger, og besøg Schloss Mirabell eller Mozart Geburtshaus og Wohnhaus, hvor ugens absolutte hovedperson har levet og komponeret nogle af sine udødelige værker.

Find program for Mozart Woche på: mozarteum.at/mozartwoche

Tider og priser – grundpris

Fly:
27. jan København – Salzburg 1030 1205 – 01. feb Salzburg – København 1325 1505

Hotel:

Dorint City Hotel Salzburg

Pris for plusmedlemmer pr person inkl fly incl skatter, hotelovernatninger inkl morgenmad samt koncertbillet d. 30. januar.

  • I enkeltværelse DKK (10.850) – efter d. 20. sep. er prisen på forespørgsel
  • I delt dobbeltværelse DKK (8.250) – efter d. 20. sep. er prisen på forespørgsel

Rejseforsikringer kommer oveni, men mange er i forvejen forsikret. Skriv til os hvis du ikke er: venneforening@underholdningsorkester.dk

Depositum og deadline for tilmelding: 500 kr pr person betales ved tilmelding (senest 14 dage efter tilmelding)

Bankkonto: 9570 | 11686710 eller MobilePay: 50286

Restbeløb betales senest d. 21. oktober.

Deadline for tilmelding (i forhold til flysæder og koncertbilletter) er d. 14. september. Hvis der er pladser til overs efter denne dato, vil det blive meldt ud.

Er du interesseret i at deltage i turen, men ikke plusmedlem, eller har du andre ønsker, så skriv til os på venneforening@underholdningsorkester.dk

Hvad mere?

Der vil komme tilbud oveni grundprisen. F.eks: en eller to middage og fællesrundvisninger. Disse tilbud kommer pr. mail til dem, der har betalt depositum i løbet af september.

Koncerter, filmforevisninger og hvad ellers er på Wozartwoches program, bestilles individuelt.

Vi anbefaler, at gøre det så hurtigt som muligt, da en del koncerter hurtigt bliver udsolgt.

Program og bestillingsmuligheder her: mozarteum.at/mozartwoche

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling, så skriv endelig til os på: venneforening@underholdningsorkester.dk