Godt nytår!

Og tusind tak for det gamle. 2022 bød på både mindeværdige musikalske højdepunkter og herligt samvær med medlemmerne af Venneforeningen.

Om lidt taget vi hul på et nyt år med nye spændende musikoplevelser og medlemsarrangementer. Vi glæder os allerede. Der kommer information og tilmeldingssmuligheder til de nye arrangementer i løbet af januar og februar.

Vi glæder os allerede!

En smuk start på musikåret

Den 21. januar kl. 16 i Konservatoriets koncertsal opfører orkestret Haydns Orfeo & Euridice  med en række anerkendte solister på scenen og Adam Fischer på dirigentpodiet. Der er stadig billetter, hvis nogen af jer endnu ikke har sikret en plads.

Orkesteret spiller den samme koncert i Theater an der Wien den 24. januar, hvor nogle af Venneforeningens medlemmer rejser ned for at opleve Orfeo & Euridice i historiske omgivelser i Wien.