Succes med nye typer af arrangementer 

I efteråret 2022 var Venneforeningen for første gang vært for kulturelle oplevelser, som ikke involverede musikere fra orkestret: Et foredrag om Blixen og musikken på Rungstedlund og en omvisning i DR Byen og Koncerthuset.

Begge steder var der flot tilslutning og rigtig god stemning. Vi vurderer, at arrangementerne var en succes, og satser på flere af slagsen. 

Fascinerende Blixen 

Foredraget Blixen og musikken var spændende og indeholdt mange overraskende facetter. Flere medlemmer udnyttede muligheden for at komme i god tid og se særudstillingen ’Silver Tales’ med smykker inspireret af Karen Blixen og hendes fortællinger. Cafeen var efterfølgende hyggelig ramme om samvær med vennerne. 

Besøg hos DR 

Rundvisningen i DR Byen og Koncerthuset trak mange deltagere. Ole, som er næstformand i Venneforeningen, var den perfekte vært for dagen. Ikke specielt overraskende, da Ole har arbejdet i DR i mange år og jævnligt står i spidsen for omvisninger i det store hus.