‘Med på en lytter’

Din Venneforening har arrangeret en lille spadseretur som oplæg til at få mere ud af at lytte. Det gælder både når man skal bevæge sig i naturen, og når vi lytter til musik.
Journalist og forfatter Annette K. Nielsen har skrevet en bog om koncentreret/differentieret lytning og hvad man kan få ud af at lytte specifikt – både i naturen og i koncertsalen.
Vi spadserer en tur i den stille forsommer-aften og lytter til naturens stemmer – forhåbentlig andet end bilstøj og fly – men også fugle og træernes hvisken – måske en nattergal.
Turen går fra ”Fuglevad” nord for Lyngby – gennem en del af Mølleå-dalen – til ”Brede”, hvor vi sætter os på ”Høkeren” og lytter til Annette K. Nielsen, som fortæller om sin bog og om sine oplevelser ved koncentreret lytning..
Start i Fuglevad d. 8.juni 2023 kl 19:30 (Fuglevad har en station på Nærumbanen, der står i forbindelse med S-toget i Jægersborg)
Slut ca. kl: 22:15 i Brede. (– der ligeledes har en station på Nærumbanen)

Kommer du i bil, så vil det være en fordel at parkere i Brede I.C.Modewegs Vej 2800 Kgs.Lyngby ved Nationalmuseets bygninger eller ved Frilandsmuseets bagindgang (Gratis parkering) – og så tage Nærumbanen fra Brede til Fuglevad (1 station = kr:15,-)
Nærumbanen afgår fra Brede mod Fuglevad  på minuttiderne 19 – 39 – 59 og turen tager ca. 3 minutter.
Pris for deltagelse: gratis for plusmedlemmer (kr: 100,- for basismedlemmer)