Nytårskur for fuld musik

Vær med til at fejre det nye år med Underholdningsorkesteret, vennerne, orkestrets gode bekendte og bobler i glassene! Nytårskuren finder sted fredag den 10. januar kl. 15.30 i Restaurant Granen og bliver en festlig optakt til orkestrets og Adam Fischers nytårskoncert i K.B. Hallen den 11. januar. Kommer du allerede fra kl. 14.30, kan du nå at overvære det sidste af dagens orkesterprøve og opleve de professionelle dansere på gulvet.

En strygekvartet af orkestrets musikere spiller, og der bliver rig mulighed for hyggeligt samvær med andre medlemmer af Venneforeningen og musikere fra orkestret.
Adam Fischer og John Frandsen fortæller om arbejdet med Brahms’ fire symfonier, og efterfølgende har Adam Fischer velvilligt lovet at signere cd’er med Underholdningsorkestrets indspilninger af Mozart- og Beethoven-symfonier.
Har du ikke allerede købt cd’erne, får du chancen ved arrangementet.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Venneforeningen.
Tilmelding for medlemmer

For ikke-medlemmer koster arrangementet 100 kr pr person som betales inden fredag d. 10 januar: Bankkonto: 9570 | 11686710 eller MobilePay: 50286

Tilmelding for ikke-medlemmer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *