Koncertrejser

Når Danmarks Underholdningsorkester spiller udenfor landets grænser, arrangerer Venneforeningen ture for medlemmerne.

Der har indtil videre budt på ture til

  • London og Hackneyteatret i oktober 2016: Anledningen var 60-året for opstanden mod de sovjetiske styrker i Ungarn. Adam Fischer var indbudt til London til at stå for en koncert, og Adam inviterede derefter Danmarks Underholdningsorkester til at medvirke ved koncerten.
  • Wien og Burgenland i august – september 2017: Underholdningsorkestret spillede to koncerter under Haydn-festspillene, der foregik i forskellige byer i Burgenland. Venneforeningen havde Wien som base for turen, og 24 medlemmer var med.
  • Budapest og Wien i maj 2019: Den officielle lancering af Beethoven var anledningen til en turné i fire byer i Ungarn, Østrig og Slovenien. Højdepunktet, en drøm der gik i opfyldelse for mange af musikerne, var koncerten i Musikverein i Wien. 38 af Venneforeningens medlemmer rejste med til Budapest og Wien for at overvære disse koncerter.

Det er en støt voksende medlemsskare, der tager med på turene og er med til at gøre sammenholdet og venskaberne i foreningen og til orkestret til noget helt særligt.